روانشناسي

 
 
بهداشت رواني در ازدواج چه نقشي دارد؟ ( ۶ نكته اساسي)
|

بهداشت رواني در ازدواج چه نقشي دارد؟ ( ۶ نكته اساسي)

يكي از مواردي كه در ازدواج كيفيت زندگي زوجين را مشخص مي كند، ميزان سلامت و بهداشت رواني در ازدواج مي باشد.

پيش از ازدواج افراد در مورد شناخت و آشنايي در مورد سلامت روان فرد مورد نظر تحقيقات لازم را انجام دهند و در صورتي كه از وجود مشكلي آگاه شدند بايد قبل از تصميم گيري براي ازدواج در جهت رفع و بهبودي آن تلاش كنند.

در صورتي كه فرد از سلامت رواني برخوردار نباشد بر روي ويژگي هاي رفتاري فرد اثر مي گذارد و به ميزان زيادي فرد را تحت تاثير قرار مي دهد، هم چنين بر روي روابط زن و مرد هم اثر مي گذارد.

اگر در مرحله تصميم گيري براي ازدواج به سر مي بريد در ادامه اين مقاله به بررسي اين موضوع مي پردازيم و به نكاتي در مورد بهداشت رواني در ازدواج اشاره مي كنيم.

مطالعه اين مقاله در امر ازدواج مي تواند براي شما مفيد باشد و مي توانيد از مشاوره ازدواج كمك بگيريد، مشاوره ازدواج مطمئن ترين روش براي رسيدن به يك زندگي موفق مي باشد.

بهداشت رواني در ازدواج چگونه تعريف مي شود؟
بسياري از افراد در مورد بهداشت و سلامت روان آگاهي ندارند و تعريف درست و دقيقي از آن برخوردار نمي باشند و همين مسئله باعث شده است تا معيار مناسبي براي انتخاب همسرشان نداشته باشند.

بر اساس تعريف سازمان بهداشت جهاني، سلامت رواني حالتي از بهزيستي مي باشد كه در آن فرد از توانمندي خود آگاه مي باشد و مي تواند با استرس هاي زندگي كنار بيايد و عملكرد مثبتي در اجتماع داشته باشد و به طور موثر و مفيدي كار كند.

با بررسي نكاتي كه در سازمان بهداشت جهاني بيان شده است شما مي توانيد ميزان سلامتي فرد مورد نظر را مورد بررسي قرار دهيد و در انتخاب همسرتان صحيح و دقيق باشد.

براي بررسي بهداشت رواني در ازدواج چه اقداماتي لازم است؟
بررسي كردن فاكتورهاي سلامت روان براي همه افراد آسان نمي باشد در اين خصوص براي اين كه شما به شناخت بيشتري برسيد بايد نكات زير را مدنظرتان قرار دهيد و به آن ها توجه كنيد.

احترام شخص به خود و ديگران
يكي از اصول اساسي بهداشت رواني داشتن حفظ عزت نفس و هم چنين احترام به ديگران مي باشد، به راحتي مي توانيد ميزان عزت نفس فردي كه نسبت به ارزش هاي خود و ديگران واقف باشند و از سلامت رواني برخوردار باشند را تشخيص دهد.

بهداشت رواني در ازدواج، شناخت محدوديت ها در خود و افراد ديگر
يكي از اصول اساسي در بهداشت رواني فرد، واقع بيني و شناخت و پذيرش واقعيت ها مي باشد، در صورتي كه فرد واقع بين باشد به خوبي مي تواند نقاط قوت و ضعف خود را بشناسد و تعامل بهتري با محيط اطراف داشته باشد.

در اين شرايط بايد ببينيد كه فرد چقدر نسبت به محدوديت هاي خود آگاه است و آن را مي پذيرد.

ارزش نهادن به نيازهاي اوليه
بايد توجه داشته باشيد كه بهداشت رواني مستلزم دانستن و ارزش دادن به نيازهاي اوليه انسان مي باشد هم چنين احتياجات و نيازهاي جسماني و رواني بسيار مهم مي باشند و در اين شرايط انسان به طور معمول از نيازهاي اوليه تاثير گرفته و نسبت به محروميت و ارضا آن ها رفتارهاي خود را تغيير مي دهد.

بهداشت رواني بر اين اصل استوار مي باشد كه نيازهاي جسماني و رواني هر شخصي در هر سني بايد با توجه به همان سن در نظر گرفته و ارضا شود.

منبع:كانون مشاوران ايران-بهداشت رواني در ازدواج چه نقشي دارد؟ ( ۶ نكته اساسي)



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : ravanshenas4455
تاریخ : 1400/10/7 
زمان : ۱۰
[ ]